f t g m
Copyright © 2021 Home - website ontworpen door Peter Hellings - Website ontworpen door P. Hellings

Kies voor 'Alle' als u denkt dat er meer dan 5 items zijn

Prijsuitreiking Kempische Cross Competitie

 

Beste deelnemers aan de Runnersworld Kempische Crosscompetitie,

Gisteren heeft Eindhoven Atletiek helaas moeten besluiten de Karpencross af te gelasten. Door de hevige regenval van afgelopen tijd is de Dommel dermate buiten de oevers getreden dat het parcours voor een belangrijk deel onder water staat. Het is zeer onwaarschijnlijk dat het parcours over een week begaanbaar is. Eindhoven atletiek zag geen alternatief. Hiermee komt, nadat ook AVV genoodzaakt was de Wedertcross af te gelasten, wel een heel vroegtijdig einde aan een tot dan toe mooi seizoen Runnersworld Kempische Crosscompetitie.

Omdat de Karpencross de laatste wedstrijd van het seizoen had moeten worden zijn de uitslagen van de competitie bekend. Deze staan op www.atletiekregio14.nl. Uiteindelijk hebben 6 van de 8 geplande crossen plaatsgevonden. Volgens het reglement worden voor het bepalen van het eindklassement regulier de 6 beste klasseringen opgeteld, de overige uitslagen vervallen. Als er door afgelastingen minder dan 8 wedstrijden zijn gehouden wordt het aantal meetellende klasseringen overeenkomstig verminderd. Dat betekent dat dit jaar de beste 4 klasseringen (6 min 2 afgelastingen) meetellen voor het eindklassement, de overige klasseringen niet.

De prijzen zullen zondag 8 maart om 11 uur worden uitgereikt in de kantine van Eindhoven Atletiek, Sportpark de Hondsheuvels Eindhoven. Wij hopen dat alle prijswinnaars en hun supporters bij deze prijsuitreiking aanwezig zijn zodat we het crossseizoen toch nog feestelijk kunnen afsluiten.

Als organisatie van de Runnersworld Kempische Crosscompetitie willen wij jullie heel erg bedanken voor jullie deelname!