• Asterix cross
  • Oirschot cross
  • GM Baanwedstrijd
  • Prijzen Circuit 14
  • Brabantse Kampioenschappen

GVAC organiseert op zondag 14 januari 2018 voor de 5e maal het Witvencross en Wandel Event op Recreatiepark ’t Witven in Veldhoven. Deze editie wordt een bijzondere want het is tevens het individueel Brabants Kampioenschap Cross! Ook dit jaar is het evenement uitgebreid met diverse mooie wandelingen.

WitvenDe Witvencross is inmiddels een klassieker geworden. Door het uitdagende parcours rondom het strandbad is de cross aantrekkelijk voor zowel recreanten als wedstrijdatleten uit binnen- en buitenland. De Witvencross is een leuke afwisseling met de wegwedstrijden en eventueel een mooie eerste kennismaking met een cross.
Om 10:00 uur is er de start van de recreanten, hier kan iedereen aan deelnemen. Vanaf 11:00 uur start de wedstrijd voor de diverse categorieën. Het complete programma is te vinden via op de website van GVAC. Klik hier. Start en finish van alle evenementen zijn op Recreatiecentrum 't Witven. Er zijn prima mogelijkheden om te parkeren, te douchen en om te kleden. Na afloop krijg je op vertoon van je startnummer een gratis consumptie in Party-centrum 't Witven.
Voorinschrijven kan tot en met dinsdag 9 januari via deze link inschrijven.nl 
Let op voor deelname aan het Brabants Kampioenschap is voorinschrijving verplicht. Ook op de dag zelf kan nog worden ingeschreven tot een half uur voor de start van de desbetreffende categorie.