• Asterix cross
  • Oirschot cross
  • GM Baanwedstrijd
  • Prijzen Circuit 14
  • Brabantse Kampioenschappen

20160328 IMG 5316 L1Na vier wedstrijden is de balans opgemaakt en zijn de teams bekend gemaakt die zich geplaatst hebben voor het Brabants Kampioenschap voor teams dat op zaterdag 17 september in Best bij Generaal Michaëlis gaat plaatsvinden.
Bij de A pupillen, waaraan naast de organiserende vereniging twee teams mogen deelnemen zijn dit Eindhoven Atletiek en AV Valkenswaard.
Bij de B pupillen kan slechts één team per regio deelnemen en heeft zich GM geplaatst, maar omdat deze toch al mocht deelnemen als organiserende vereniging, komst ook het B-pupillenteam van AV Valkenswaard aan de start.
Ook één team zien we terug bij de C/minipupillen en hier is AV Valkenswaard het sterkste team van de competitie. GM, als organiserende vereniging, vormt de tweede afgevaardigde voor de Kempen..
Helaas voor het A team van GVAC misten ze op een paar honderd punten de mogelijkheid om als best scorende derde team naar het kampioenschap te gaan. Deze laatste plek wordt nu ingenomen door Oss Volo uit ‘s- Hertogenbosch.
De deelnemende teams:
A pupillen: Thor, Spado, Sprint, Scorpio, Eindhoven Atletiek, GM, AV Valkenswaard, Prins Hendrik, Marvel , Oss Volo, HAC en ’t Jasper Sport
B Pupillen: Combi THOR/SPADO, Sprint, GM, AVValkenswaard, Oss 78, HAC
C-Mini pupillen: Combi THOR/SPADO, Sprint, AV Valkenswaard, GM, Pins Hendrik, HAC
Binnenkort verschijnt alle informatie voor deze wedstrijd op atletiek.nu
We wensen onze pupillen veel succes en plezier tijdens dit kampioenschap en natuurlijk ook tijdens de BK pupillen individueel dat een week eerder in Gemert zal plaatsvinden.

Zou het zo druk worden op 17-9 in Best?

DSCF1988