f t g m
Copyright © 2020 Home - website ontworpen door Peter Hellings - Website ontworpen door P. Hellings

Asterix avondwedstrijd vrijdag (1-6) in Best eenmalig C14 wedstrijd

Met 153 voorinschrijvingen belooft het vrijdagavond aardig druk te worden op de bij GM best georganiseerde baanwedstrijd van Asterix. Zoals bekend is, is de Eindhovense Studentenvereniging het afgelopen anderhalf jaar voor haar trainingen uitgeweken naar Best en zal de tijdelijke verhuizing worden afgesloten met een avondwedstrijd die Asterix normaliter jaarlijks in Eindhoven organiseert.
Doordat Eindhoven Atletiek dit jaar geen kans zag om een wedstrijd van Circuit 14 voor haar rekening te nemen werd Asterix gevraagd om deze avondwedstrijd in de cyclus van Circuit 14 op te nemen. En wonderwel paste de programma’s praktisch naadloos. Door alleen de 400 meter horden naar de laatste wedstrijd van Circuit 14 op 12 juni bij Generaal te verplaatsen en het HinkStapSpringen in het programma op te nemen komen ook dit jaar weer alle onderdelen, ook de wat minder gangbare, terug in de totale programmering van Circuit 14. Verantwoordelijke man hiervoor in Marcel Roosen die a.s. vrijdag ook als wedstrijdleider voor Asterix zal optreden.
Casper van der Putten,2016 12 26 auwjaorscross ad van zelst 1 de drijvende kracht dit jaar voor de avondwedstrijd van Asterix spreekt over een win-win situatie. De voorinschrijving zit voor zijn wedstrijd ruim boven die van voorgaande jaren en Circuit heeft haar vierde wedstrijd. Met de hulp van diverse clubs uit de regio die mede voor de jurering gaan zorgdragen, is hij zeer geholpen en het belooft dan ook een prima wedstrijd te worden.

Casper van der Putten onderweg in het cross-seizoen

Voor Ben Saris, eindverantwoordelijke voor Circuit 14 is het een mooie test of het zinvol is om in de toekomst meer wedstrijden van Circuit 14 op vrijdagavond te doen plaatsvinden. GVAC is er enkele jaren aan begonnen en sindsdien is de deelname in Veldhoven flink gestegen. Als de wedstrijd van Asterix een zelfde beeld vertoont, ondanks de concurrentie van o.a. de Nijmegen Meeting en de NK Masters, dan kunnen we daar niet blind voor zijn.
Na- inschrijven.
De voor-inschrijving is gesloten, maar vrijdag kan tot 30 minuten voor aanvang van het onderdeel alsnog ingeschreven worden. Hopelijk treffen we elkaar a.s. bij de wedstrijd van Asterix die evenals andere jaren spectaculair zal worden afgesloten.