• Asterix cross
  • Oirschot cross
  • GM Baanwedstrijd
  • Prijzen Circuit 14
  • Brabantse Kampioenschappen

runnersworld 190Evenals vorig jaar zullen de prijzen voor de Runnersworldklassementen in de winkel van Runnersworld aan de Willemstraat in Eindhoven worden uitgereikt.


Dat staat te gebeuren op woensdag 15 juni. Vanaf 19.00 uur is de winkel open en om 19.30 uur vinden de prijsuitreikingen plaats.
Eigenaar Sander Halin stelt alle deelnemers van Circuit 14, dus niet alleen de winnaars van de prijzen, in de gelegenheid om op deze avond met kortingen te komen winkelen. Bij voorbeeld op de nieuwste collectie spikes wordt deze avond 25% korting gegeven.
Daarnaast zal hij ook op 31 mei met een stand aanwezig zijn bij de laatste wedstrijd van Circuit 14 bij Eindhoven Atletiek.


We wijzen de clubs er nog eens op dat als slotnummer van deze laatste wedstrijd het nieuwe, officiële onderdeel “afstand medley rally” op het programma staat. Het gaat hier om een estafette over 1200-400-800 en 1600 meter. En als er dus ooit clubrecords gelopen kunnen worden , dan is het aanstaande dinsdag.
Na afloop van dit onderdeel zullen de klassementsprijzen bij de mannen en vrouwen voor de beste sprinter( het Sportplein Eindhoven klassement), de beste milaloper (SMC SportMax klassement) de beste springer (het Intersport van den Broek/ Biggelaar klassement),de beste werper (het Circuit14 klassement) en de beste overall prestatie ( het Scarabeeklassement) worden uitgereikt.
Met een flink aantal Ieren aan de start op de 100 meter heeft de laatste wedstrijd van Circuit 14 ook dit jaar weer een internationaal karakter en hopelijk zijn de weergoden ons in Eindhoven beter gezind dan bij de overige wedstrijden. Die omstandigheden, maar zeker ook de verstoorde kalender in verband met de EK in Amsterdam, hebben het aantal deelnemers dit jaar wel enigszins gedrukt , maar in vergelijking met diverse vergelijkbare circuits in het land staan de wedstrijden van Circuit 14 bij de atleten volop in de belangstelling.