• Asterix cross
  • Oirschot cross
  • GM Baanwedstrijd
  • Prijzen Circuit 14
  • Brabantse Kampioenschappen

In het verleden vond de Wedertcross plaats op het terrein van zwembad de Wedert. Inmiddels vindt de wedstrijd niet meer plaats op het terrein van het zwembad, maar zijn we verhuisd naar de bossen achter het zwembad vlakbij Bosherberg Harbalorifa. In de historie is deze cross ook nog door het leven gegaan als Carnavalscross, waarbij de deelnemers in carnavalskleding aan de start verschenen. Dit jaar vindt de cross plaats op de zondag na Carnaval en laten we de carnavalskleding in de kast hangen.
In de bossen bij Harbalorifa hebben we een zeer uitdagend parcours uitgezet. Zoals vorig jaar omschreven door Hilde Keuning van AV ’40 uit Delft. “Wat een mooi en fijn parcours”.
Als eerste starten om 10:00 uur de recreanten voor een afstand van na keuze 4, 6, 8 of 10 km. Deelname aan de recreantenloop is mogelijk voor iedereen die maar zin heeft om te lopen, lid of geen lid van een atletiek- of loopgroep. Vanaf 11:00 uur starten de wedstrijdlopers in de verschillende categorieën en om 13.25 sluiten de pupillen de wedstrijddag af. Ook al loop je zelf niet mee, dan is het toch heel leuk om te komen kijken naar al deze fanatieke lopers, die strijden voor een plaats op het podium.
De startnummers kunnen afgehaald worden in de kantine bij de atletiekbaan “Den Dries”. Na afloop krijgen alle senioren deelnemers een bon voor een lekkere kop koffie met gebak in de kantine. Voor de pupillen hebben we een andere lekkernij in petto.
Het complete programma is te vinden op de website van AVV, klik hier
Voorinschrijven kan tot en met 15 februari 2018 via www.inschrijven.nl
Tot zondag 18 februari in de bossen bij Harbalorifa.

Zondag 4 maart prijsuitreiking Runnersworld Kempische Cross Competitie en oriëntatieloop

Oirschot Atletiek neemt dit seizoen de prijsuitreiking van de Runnersworld Kempische Cross Competitie voor haar rekening. Deze keer wordt het een oriëntatieloop die wordt uitgezet door de Nederlandse Kampioen in het oriënteren nl. Roland van Loon. Via bijgaande link kom je op de flyer waarin uitgelegd wordt hoe een oriëntatieloop in elkaar zit, hoe je in kunt schrijven en hoe het programma van deze dag er uit ziet.klik hier