• Asterix cross
  • Oirschot cross
  • GM Baanwedstrijd
  • Prijzen Circuit 14
  • Brabantse Kampioenschappen

Zoals aangekondigd wordt er ook dit cross seizoen een fotowedstrijd gehouden. Alle fotografen ( zeker ook de amateurs onder ons) nodigen we uit na afloop van elke cross de mooiste foto in te sturen. Één per persoon. En het liefste nog met een korte beschrijving ( bv. wie er op staat) en waarom de foto zeker gekozen moet worden.
Na elke wedstrijd plaatsen wij de drie mooiste foto’s hier op de website, en aan het eind van de competitie vragen we iedereen een stem uit te brengen om zodoende de mooiste foto te kiezen. De inzending moet steeds uiterlijk de zaterdag na de wedstrijd binnen zijn op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van de Witvencross selecteerden we de volgende foto’s:

Van Koen van de Wiel ontvingen we een foto van zijn dochter Sanne: In een prachtige looppas, volledig in balans en met geweldige concentratie loopt Sanne langs het strand op weg naar de finish.

 

 

 

 

 

 

2 Ger Raijmakers zag de D meisjes met ontspannen gezichten dé keienbijter van de Witvencross "opvreten"

 

 

 

 

 

 


3 Petri van Hork zette de meisjes  A pupillen van GM , voor hun  start, met lach en witte snuitjes op de gevoelige plaat