• Asterix cross
  • Oirschot cross
  • GM Baanwedstrijd
  • Prijzen Circuit 14
  • Brabantse Kampioenschappen

In St. Oedenrode stond een recordaantal recreanten aan de start en dat hadden er natuurlijk nog veel meer kunnen zijn. Heel hardlopend de Kempen zou zich te goed hebben kunnen doen aan het verrukkelijke cross parkoers van Fortuna’67.
Maar ze krijgen een nieuwe kans. Zondag 13 december zijn we namelijk te gast in Reusel. Ook AVR’69 heeft al vele jaren een mooi parkoers en veel lopers en loopsters die aan hun eigen cross mee doen, maar ook bij de trimlopen en wedstrijden in de Kempen te gast zijn. Een tegenbezoek is dan ook zeker op zijn plaats.
Met name de trimlopers en -loopsters van Generaal Michaëlis en Oirschot Atletiek hebben we tot nog toe amper of niet gezien en dat terwijl Veldhoven en St. Oedenrode nagenoeg buren zijn.

De gelukkigen die mogen starten en niet hoeven te betalen:
1058 Leo van Kampen, Fortuna’67
1063 Edwin van Brussel, Eindhoven Atletiek
1069 Arian Broeren, Loopgroep Wijbosch
1117 Monica Sondervan, Waalre
1118 Antoinette van de Laar, Fortuna’67
Op vertoon van je startnummer van de Drie Dorpen  cross ( vermeld vóór je naam) kun je in Reusel gratis starten en mocht je al ingeschreven hebben; even melden bij het wedstrijdsecretariaat van AVR'69 , dan wordt de incasso geblokkeerd.

Dan maken we alle recreanten er op attent dat, indien je aan minimaal zes trimlopen hebt deelgenomen, je automatisch meedoet in de loterij die na afloop van de competitie gehouden wordt. In deze loterij zijn diverse mooie prijzen te winnen waaronder o.a. een tablet , een gratis 3 gangen diner voor twee personen, de volledige Runamine supplementenlijn etc. etc.

Dus op naar de L’Avant Sylvestre en de overige crossen van de Runamine Kempische Cross Competitie