f t g m
Copyright © 2019 Home - website ontworpen door Peter Hellings - Website ontworpen door P. Hellings

Evaluatie

 

Afgelopen maandag heeft het organisatiecomité van de Runnersworld Kempische Cross Competitie geëvalueerd en zo goed als alle onderwerpen waarover het afgelopen seizoen ruis was werden uitgebreid behandeld en zullen volgend jaar aangepast worden.
Met name de verplichting om deel te nemen aan de laatste cross ( meeste ruis) wordt teruggeschroefd en de minipupillen (j/m) zullen apart lopen van de C-pupillen.
Om onze sport te kunnen promoten zullen het komende seizoen als experiment ook niet-AU leden mogen starten bij de pupillen en CD junioren. Indien zij een podiumplaats weten te veroveren zullen ze op het podium worden opgenomen en men was er unaniem van overtuigd dat menige potentiele atleet die deze positieve ervaring beleeft, toe zal treden tot een atletiekvereniging. De moeite waard om het te proberen dus.

2019 03 18 kcc evaluatie 3De verenigingsprijzen werden uitgereikt en Leon Brands van Oirschot Atletiek nam de eerste prijs bij zowel de pupillen (gesponsord door BuitenSpel) als bij de junioren in ontvangt en legde aan de overige toehoorders uit hoe hij te werk gaat om zoveel pupillen en junioren aan de start te krijgen. ( neem rustig eens contact met hem op.) De eerste prijs bij de senioren/masters en recreanten ging naar AVR’69.

De loterij ( 20 bonnen t.w.v. € 25,-- beschikbaar gesteld door Runnersworld Eindhoven) leverde de volgende 20 winnaars op:
Rik van der Schoot Atletiek Oirschot,
Justin Floris, Elise Grosveld, Fije Donkers, Annemijn Janssen, Lexi Verhoeven en Mila van Dijk van AVV
Dis Custers, Puk Holzhuizen, Oscar Mulder en Martin Struijk van Eindhoven Atletiek
Angelo Janssen, Tijmen Mol, Luuc Roubroeks, Karin Dekkers , Carlo Buijs en Rian van de Burgh van GVAC
Ramon Vaandrager, van Energie en Margo Heulmans van ’t Haasje
De bonnen van de winnaars van de Kempische verenigingen zijn aan hun afgevaardigde meegegeven
Ramon en Margo kunnen zich rechtstreeks melden bij Runnersworld Eindhoven.

Afscheid.
Na ca. 5 jaar de kar van de Kempische Cross Competitie te hebben getrokken kondigde Ben Saris vorig jaar aan dat hij na afloop van het seizoen 2018-2019 zou stoppen. Helaas is het niet gelukt om zijn opvolger te presenteren. Zin om deze mooie (gemiddeld ca. twee uur per maand vergende) taak op je te nemen? Neem contact op met de vertegenwoordiger van je club. Ben heeft zich bereid verklaard om je wegwijs te maken. De voorkeur gaat uit naar een (oud)veldloper/crosser die weet waar het bij een cross (competitie) over gaat.
De vertegenwoordigers van het comité: Ad van Zelst (AO), Leon Classen (EA), Jan de Kok (GVAC), Twan van der Heijden (DES), Harold Hoeymans (AVV), Frank Abbink (GM), Rob Meulenbroeks (AVR’69) en Peter Hellings ( Fortuna ’67)